.slottsskogen

Idag var vi i slottsskogen. Helt underbart, vi kunde inte åkt en bättre dag. Imorgon ska det vara strålade sol och 26 grader varmt, och idag var det runt 24 och lite molnigt. Perfekt!
Det var nästan folktomt, om man tänker på hur fullt av människor det brukar vara. Och det var alldeles lagom varmt att sitta  och fika, gå omkring och leka.
Först när vi kom dit åt vi plättar. Jag hade gjort lite kokta ägg till barnen också, iallafall A brukar vara dålig på att äta plättar. K åt bara vitorna så det slutade med att A sprang runt med 3 gulor i handen... hm.

Sedan gick vi till barnens zoo och de tittade på höns, kaniner, grisen och undulater. Och klappade getterna såklart. Därefter tog vi en sväng runt djurhagarna och såg på fåglar, dovhjortar, älgar och hästar. En av dem hade ett litet gulligt föl.'

Efter det letade vi upp den stora lekparken, och barnen hade superkul! Sedan satte vi oss i gräset och åt pastasallad, innan vi gick tillbaka till lekparken igen. Vi åkte vid 12.30 och kom hem vid 19.30 ungefär.  Då blev det snabbdusch av smutsiga barn, välling och hopp i säng.

A var så rolig. Hon skulle bajsa när vi var i lekparken, och sprang iväg helt målmedvetet. Jag gick efter henne och frågade vart hon skulle.
"Pottan!" var svaret. Var hon nu skulle hitta en potta mitt i slottsskogen var ju en annan sak... men hon visste minsann vart hon skulle gå, mot en trappa och uppför den och längst med gångvägen... tillslut fick jag henne att vända om och vi gick tillbaka till P och K som lekte vid tåget. Fast hon tjurade lite, hon skulle ju hem och bajsa ju...
Men vi hade inte så mycket till val än att hon fick göra det hon skulle i blöjan, så fick jag byta på henne sen.

K lekte lokförare, han klättrade och klängde och kröp i rör och åkte den största rutchkanan flera gånger.

.sommarvärme

Det är så varmt! Skönt och jobbigt på samma gång, men jag vill egentligen aldrig klaga på värmen. Hellre svettas än frysa! Fast det är skönt när det blåser lite ute så att det inte blir alldeles kvavt.

Idag har ungarna varit ute nästan hela dan. Hela förmiddagen på balkongen, och sedan gick vi ut till lekparkerna ett par timmar på eftermiddagen. A gick med sin hink med en boll och en spade i en bit bakom och plockade småsaker som hon la i hinken. Tillslut när vi hade stannat och hon kom ifatt såg jag vad hon plockat upp. Massa pinnar och en stor skruvmejsel! Det sistnämnda smugglade jag undan. Senare såg jag att det låg en massa små glasbitar och trasiga spegelglas i botten också. Hm. Jäkla skit vad folk slänger ute!
Dessutom hittade hon en tops, som jag inte fick ta. "A´s pinne!" och den såg oanvänd ut så då fick hon ha den...

K lekte med hjullastaren och dumpersen. I förrgår var vi vid en speciell sandlåda, och när vi kom dit idag såg vi att tunneln som han och P byggt av sand fortfarande var kvar!
Han var så trött idag, min lille pys. Vi började läsa böckerna runt tjugo över sju, och redan klockan åtta hade han somnat. Fast de vaknade ganska tidigt idag, så det är väl inte så konstigt.
.en härlig dag

Idag var nog den varmaste dagen på hela sommaren, tror jag. Runt 30 grader. På förmiddagen fick de vara på balkongen, men sedan gick vi ut och var ute i ungefär tre timmar. På den tiden åt vi plättar och drack saft på en filt på gräset, lekte på två olika lekplatser, klättrade i småbergen och sparkade boll och kastade bollen i basketkorgar.
När vi skulle hem skulle A såklart spänna fast sig själv, vilket hon inte kunde trots upprepade "A kan!" och tillslut knäppte jag fast henne ändå vilket resulterade i ett illvråååål av "A kaaaaaan!".

Sedan kunde det ha blivit lite pinsamt när vi gick förbi en typ granne, fast hon bor i ett hus bredvid. Barnen hälsade som vanligt och hon nämnde hur stora de blivit.
K: Ja jag är stor, jag har tappat två tänder.
Hon: Haaar du!?
Jag (till K): Nämen det har du ju inte, K.
K: Han har tappat två tänder.

Sedan gick vi och jag kom på att K menade förstås grannen, som saknar två av sina tänder... ups. Barn är frispråkiga! Tur att han sade "jag" och "han" och inte "du" eller "hon" även om grannen såklart är medveten om det... hm.

.kan själv

"A kan!" Hör vi hela dagarna.

Allt vill hon göra själv. Igår när hon satt på pottan och jag kom för att kolla hur det gick, tittade hon på mig och sa:
"A kan!"
Vad var det hon kunde då? Jo - hon skulle tömma pottan i toaletten själv. Vilket väl inte jag tyckte skulle vara så bra (såg framför mig hur det blev kiss i hela badrummet) så jag skulle hjälpa henne lite. Tog i pottans kant, vilket ledde till att A drog till och skvätte ut en del och sedan fick hon försöka själv i alla fall.
Några timmar senare var det samma sak igen.
"A kan!"
"Dä mamma!" Hon pekade ut i hallen - jag skulle inte sitta inne på toaletten, utan i hallen, så att hon ostört skulle få tömma sin potta själv. Hon fick försöka - och det gick superbra!
Ibland märker man inte att hon går på pottan, utan hör bara en liten röst från badrummet: "A kan!" och så springer man dit och där står hon och har fixat allt själv.

Fast det blir lite problem när hon vill torka sig själv när hon bajsat... det får hon inte.

Idag när vi varit ute blev hon trött på slutet och ville åka i vagnen. När jag satt henne tog hon tag i selen och sa bestämt: "A kan!"
Hm. Fast jag fick hjälpa henne... det är inte så lätt att knäppa selar, och lätt att klämma sig.

"A kan!" säger hon och vill sätta på en film.
"A kan!" och så försöker hon ta på sig blöja/kläder.
"A kan!" när hon ska ta på sig täcket på kvällen.

Duktig tjej va, och söt som socker.

K har fått ett nytt namn av henne. Hon säger ju "Öjoj" men nu har hon också börjat kalla honom "Noa/Nova". Har ingen aning om vad det betyder. Först trodde jag att hon kanske kom ihåg fel när hon ville säga bror, men det säger hon ju "bjoj" till.


Och min älskade lilla K är så underbar. Han leker "Lilla blå loket" fast hans får heta "Det lilla svarta loket" eftersom hans lok är svart. Men nu vet jag var han fått namnet Greta från iallafall. Och alla Little People gubbar får spela barnen som står och väntar på födelsedagståget som ska köra över de farliga bergen.
Innan idag frågade jag om han saknar dagis. Det gör han, sa han, och sedan låtsasgrät han litegrann och sa att han var ledsen för att han saknar dagis.

Jag hoppas han saknar dagis. För snart är det dags igen. Vart tog sommaren vägen?? Jag bara undrar. Känns som att vi inte hunnit göra någonting, och snart är det över igen...

Föresten kom böckerna igår. Så glad! Alla kom på samma dag, en av böckerna som skulle komma senare kom i ett eget paket samtidigt som postavin, och den andra boken låg i det stora paketet.

.ett nytt igen

Vi måste byta telefonnummer. Igen. Det börjar bli tröttsamt.
Först hade vi ett. Sedan två nya. Sedan ett nytt igen. Och nu ska vi få ett annat. Anledningen är att vi bytt bolag hela tiden.
Från... ja vad var det vi hade först? Det minns jag inte. Sedan hade vi comhem. Och nyligen netatonce. Nu ska vi testa bredbandsbolaget. Vi skulle ha flyttat över vårt gamla nummer, men efter flera dagar utan att hemtelefonen har fungerat fick P låna grannens telefon och ringa och höra efter. Visade sig att de inte kan flytta numret på någon vecka eller så. Och vi behöver telefonen! Så då har vi inget annat val än att byta nummer igen.
Suck.

.önsketänkande

Jaha, här har man gjort iordning lite gott och sätter sig framför tv:n för ett avsnitt av Morden i Midsomer, och så är det något sportgrejs i en timme först. Suck.

Dessutom var det önsketänkande- inga böcker dök upp idag. Men imorgon måste de ju bara komma, eller hur. En av de andra två som inte kommer med i första paketet skickades idag.

Hm det är visst friidrott på tv. Det kan faktiskt vara lite kul att titta på, iallafall när svenskar tävlar, så man har någon att heja på. Det är bara typiskt att OS kommer börja när sommaren nästan är slut, och när jag förhoppningvis (hoppas hoppas hoppas) har ett jobb.

.jaaa!

Mina böcker är äntligen skickade! Alla utom 2 men de kommer senare.
Kan man hoppas på att de dyker upp imorgon eller är det för mycket önsketänk?

.sånger

Jag vet att jag skriver mycket om A nu. Mer än om K känns det som. fast hon utvecklas ju snabbare, och allt det söta och gulliga och roliga K säger kommer ut i så lååånga meningar att när jag äntligen ska skriva ner allt så har jag glömt det.

Men lite kan jag minnas.

K: Mormor och jag ska åka och köpa en helikopter. Mormor och bilen ska åka luciatåg. Först ska mormor köra bilen själv. Sen ska dom åka luciatåg och sen ska mormor köra in bilen i spårvagnen och sen köra hit.

Hm. Inte riktigt hans ord, men på ett ungefär.

A sjunger:

* Dansa tiger, dansa tiger, dansa tiger fluga, dansa fluga, dansa...

* Jag vill leva, jag vill leva (Ja må du leva)

* Fiiii fågel, fiiii fågel (Jag vill va fri som en fågel - luffarvisan)

* Lilla nuge atta de, atta de, atta de, atta de, atta de, atta de... DIG! (lilla snigel)

* Tige o puh, tige o phu (Mina vänner, Tiger och Puh)


.saker de säger

Jag: Akta påsen.
A: Såsen.
Jag: Akta påsen.
A: Tåsen.
Jag: Påsen
A: Påsen.

Jag: Tack för hjälpen K.
K: Varsågod, ingen orsak.
.ensam hemma

Och det är skööönt. P har tillsammans med sin pappa och farmor åkt ner till stan och tagit barnen med sig. Härligt, härligt! Först hade jag tänkt ta igen lite förlorad sömn, men jag hamnade såklart här istället.

.inlåsta barn

Barnen har en nyckelknippa med gamla nycklar som inte tillhör någon dörr. Eller ja, någon dörr tillhör de säkert, men ingen som finns här iallafall. K brukar låtsas låsa sin dörr genom att greja med nycklarna i dörren. Jag har alltid varit lite orolig för att han en dag, på något sätt, ska lyckas låsa på riktigt. Men man vill ju inte vara paranoid (även om jag är det ibland) så jag har tänkt att "ääh, de passar ju inte ändå så det är sääääkert ingen fara" och så har jag kontrollerat dörren efter rasslet.

Men så idag. Hade precis diskat efter lunch och skulle kolla till barnen. Dörren till rummet var stängd, jag knackade, skulle öppna- och den var låst!
Hjälp!
Ingen panik än, jag kikade in genom nyckelhålet och såg K. A var där med, sa han när jag frågade. Han var inte rädd.
Jag försökte få honom att stoppa i nyckeln igen och vrida om, och han försökte men det gick förstås inte.
Jag hämtade en av våra nyckelknippor och försökte med alla möjliga nycklar, men det gick inte.
Jag sprang och väckte P och sa att barnen har låst in sig! Försök få K att vrida om nyckeln igen, sa han.
Jag gick tillbaka och pratade med K och såg för min inre blick hur vi återigen skulle få sparka in dörren till det rummet (har en "ny" dörr sedan den förra gick i baklås och fick sparkas in).
Men sen kom jag på att vi har ju fler nycklar i nyckelskåpet. Hämtade, testade och lyckades hitta nyckeln som gå till dörren! Visste inte ens att vi hade en.
Hela dramat var över på ungefär en minut.

När jag väl kom in gick barnen runt och lekte helt stillsamt, och jag frågade K vilken nyckel han använt. Han visade och jag testade den i dörren. Om man stoppade in nyckeln längst upp i låset och inte hela utan bara halva ungefär kunde man lätt vrida om. Så nu vet jag det.
Nyckelknippan beslagtogs, fast de får säkert tillbaka den. Skulle det hända igen så har vi ju faktiskt den riktiga nyckeln till dörren, och dessutom skulle det säkert funka med en skruvmejsel också.
Det enda jag är orolig för nu är dagen han låser in sig på toan och inte kan komma ut. Tror jag ska lära honom låset...

.pysslig

Idag har jag äntligen scrappat igen efter ett långt uppehåll. Jag gjorde ingen helt ny LO, men en som jag börjat lite på gjorde jag mer och nytt på så att den blev helt klar. Sedan hade jag två andra, äldre LO´s som jag la till lite på. Sedan plockade jag ihop igen. Jag ville göra mer egentligen, men alla när-var-hur-anteckningar finns i datorn. Jag ska köpa färg till skrivaren, skriva ut alla anteckningar och foton, och sedan sätta igång "på riktigt".

Just nu går Saw på tv. Har redan sett den, men ska nog kolla igen. Minns inte allt.

.tågnamn

Loket heter "Lilla svarta loket"
En grön vagn heter Fabian.
En blå vagn heter Greta.

K är så söt!

.tappa kroppsdelar

Det började den gången jag skulle gå och lägga mig. La armen över A och råkade lägga den på hennes hår. Jag tror det luggades lite för hon sa:
"Aj, tappa håret!"

När man tar på tröjan och handen inte kommer ut ur ärmen:
"Tappa handen!"

När hon kravlar sig ur täcket och foten är kvar under.
"Tappa foten!"

När hon ?
"Tappa huvet!"
"Tappa fingret!"

.behandlas

Skit. Mina böcker behandlas fortfarande. Om de inte skickas imorgon hinner jag inte få dem denna vecka.

.jag gjorde fel

Jag gjorde fel. Jag vet det. Jag stod i hallen när jag såg den skitstora spindeln komma springande mot mig. Efter kom A.
"Pindel! Pindel!" Efter kom K. Han trampade nästan på den och spindeln ändrade vinkel.
Nåja, när jag fick syn på den skrek jag.
När K kom rusande och precis lyckats undvika att trampa på den och den vek åt sidan men började gå mot oss igen, tog jag K´s hand och drog bort honom. I min värld ville jag skydda mitt barn från spindeln. Jag är rädd, alltså är den farlig?
Jag vet jag vet jag vet att man ska akta sig för att överföra sina fobier på sina barn. Jag kan inte hjälpa det.

Men K fick inga men, två sekunder senare sprang han genom hallen igen och lyckades precis undvika att trampa på den en andra gång. Själv slängde jag den tjocka spårvagnstidtabellen jag lyckligtvis höll i handen vid tillfället. Och lyckligtvis träffade jag spindeln som blev mos.
K tog boken och sprang, jag hämtade dammsugaren och sög upp liket och A gick och letade efter spindeln. Jag frågade henne vart den var, och då lyfte hon upp dammsugarröret och kikade in.

Fast till mitt försvar sa jag till barnen att spindlar är snälla och att den bor i dammsugaren där den har massa barn och äter god mat. Hahaha.

.nattprat

Som vanligt sitter jag uppe alldeles för sent. Jag är trött, men varför går jag inte och lägger mig då?

A vakande innan och ropade på pappa. Han gick in en sväng men sedan tog jag över. Hon kramade mig stenhårt och jag fick INTE gå. Sötnosen.
K var likadan när han skulle sova. Jag trodde han somnat och smög upp, då det hördes ett litet:
"Mamma, söv mig!"
Gosplutt.

Förresten, vi har möblerat om igen. Hur många gånger har jag skrivit den meningen? Vi möblerar om hela tiden känns det som. Det är P som har nojan. Fast det blev bättre nu. Det var lite för mycket med två databord i vardagsrummet, så nu står det ena i sovrummet och jag får surfa på laptopen i soffan istället. Problemet är väl att det ena skrivbordet skulle vara mitt scrapbord, men jag får väl sätta mig i köket som vanligt när jag börjar igen. Jag är faktiskt sugen på att scrappa, det var längesen. Tror jag ska sätta mig ner på torsdag och se vad jag kan pyssla.

Jag vill ha mina böcker nuuuu! Jag loggar in och det står "behandlas". Hoppas hoppas det står "skickat" imorgon så jag har dem på onsdag.

Var är installationsskivan till min skrivare? Den är bara borta och jag blir galen snart. Har letat på alla sannolika ställen. Kabeln mellan skrivare och dator är också borta, fast jag hittade en annan, likadan, så det ska väl vara lugnt. Men skivan. Skivan?!.äckligt

När jag stod och vek tvätt såg jag plötsligt att det satt en jättestor tvestjärt på en av K´s tröjor. Fan vad äckligt! Jag lyckades hålla mig från att skrika till även om min hand varit max 10 cm ifrån den. Sen åkte dammsugaren fram. Det värsta var att tvätten står inne sedan igår, så den kunde ha traskat runt i lägenheten i ett dygn om den velat. Blä.

.födelsedagspresenter

Idag när vi var ute i lekparken/lekparkerna kom det en unge med en gosedjurstiger på armen.
"Min tige!" ropade A och ville springa efter.
Så nu vet jag alldeles säkert att hon bara måste få en stor, härlig, gosedjurstiger i födelsedagspresent. Hon älskar verkligen tigrar. Jag vet inte om det ska vara Nalle Puhs tigerkompis, får se vad vi kan hitta.
Annat jag tänkt att hon kan få: Nicke Nyfiken-filmen, kanske en boll, någon bok helt klart.
K ska få Dr Snuggles-film, smålego, någon bok.
Hoppas det kan bli Ullared i sommar, och hoppas vi kan hitta mycket! Båda barnen behöver nya garderober, och dessutom dubbel uppsättning stövlar och regnkläder. Och vinteroveraller! Jag hoppas A kan ärva K´s, men hon är mindre än han var i samma ålder, så det ser inte så ut...

.böcker böcker böcker

NU har jag äntligen beställt ett helt gäng med böcker. Det blev för cirka 1300 kr, hoppsan, men å andra sidan är det evigheter sedan jag köpte en bok till mig själv. Dessutom har jag råd! Och det blev många för pengarna.

De här blev det tillslut (ändrade massa i min lista):

Först och främst de böcker jag saknade i Isfolket, bok 5 och 31-47. Serien jag älskar och hatar på samma gång. Nej, hatar är för starkt. Ogillar.
Den är egentligen underbar, en släktsaga som spänner från 1500-talet till nutid, och så är det massa onaturliga inslag hela tiden.
Samtidigt är det tantsnusk. Kiosklitteratur. Slarvigt skrivet. Fjantiga påståenden. Men om man bortser från det...
Första gången jag läste den älskade jag den till sista boken, då jag slängde den ifrån mig och tänkte "vilken skitserie!" Men vem är det nu som köpt alla böcker och då och då tar fram någon av dem jag har och läser från pärm till pärm? Jag bara älskar vissa av personerna, och vissa av böckerna hör till mina favoriter. Fast ibland kan jag önska att det varit en mer... seriös författare som fått idén, och skrivit den på samma sätt fast utan allt det som jag egentligen inte tycker om. Fast då hade det nog inte varit samma sak... äh. I love Isfolket även om det är tantsnusk.

Sedan blev det Flickan och skulden, av Katarina Wennstam. En bok om våldtäkter, som jag velat läsa länge.

Hanteringen av odöda och Låt den rätte komma in av John Ajvide Lindqvist.

Rosario är död av Majgull Axelsson som verkar vara riktigt, riktigt hemsk.

Alla ovan i pocket.

Sedan måste det förstås in lite fantasy.

Det förlorade barnet av Tad Williams. Har redan första boken i en serie , och detta är  andra och sista boken. Blev kartonnage, eftersom första boken är det.

Därefter var jag sååå kluven om hur jag skulle göra med min älskade, älskade Deverry-serie. De två sista böckerna skulle ju inte komma ut på svenska. Snyft snyft snyft. Så nu har jag faktiskt köpt dem på engelska. Tänkte köpa i pocket, för de bara SKA komma ut på svenska  (har jag bestämt)och då ska jag köpa dem igen. Men bara en fanns i pocket. Så båda fick bli i formatet inbunden.

The Spirit Stone och The Shadow Isle av underbara Katharine Kerr. Hoppas nu bara jag pallar med engelskan, men jag har läst böcker på engelska förut, och det funkar. Bra träning. Och vad gör man om alternativet är att kanske inte få läsa dem alls?

Om någon inte orkar räkna så blir det alltså 25 böcker. Snittpris 52 kronor styck. Då är frakten inräknad. Man kan ta gratis frakt, men då får man böckerna ett par dagar senare och vem är så dum att man väljer det?! Böcker vill man väl ha nu, helst på en gång, och allra helst redan igår.

Och så är det bara lööördag nu.
.lite misslyckad storhandling

Idag gick vi ner till Wieselgrensplatsen. Tog ungefär en timme. Först åt vi på McDonalds (jag bara älskar deras McChicken- så god!) och sedan gick vi till Willys för att storhandla.
Fast det blev inte mycket till storhandling, det är ju lördag och slut på många varor. Hade hoppats att det skulle finnas grybitar av fläsk och svensk kyckling, men det var slut. Köpte iallafall en stor förpackning blandfärs, lite kotletter och lax.

Hittade två böcker till barnen med. Det är så roligt att köpa barnböcker, kan inte låta bli, och dessutom var det länge sedan de fick nya böcker. Det blev "Albin sjörövare" till K och "Ludde och djuren" till A. Och en bok med kakuropussel i till mig. Hjärngympa är alltid roligt.

.om dotter

Idag monterade vi ner skötbordet. Onödigt att ha det kvar, A går ju på pottan hela dagarna, och de ytterst få blöjor hon behöver går att ta av och på när hon står. Skönt att slippa det, faktiskt. Skötbordet alltså.

A kan sjunga både imse, vimse spindel och lilla snigel. Dessutom har hon hittat på en sång själv. Den går:
Dansa tiger, dansa tiger, dansa....
Hon är så söt!
Hon har ett eget namn på K. Hon kallar honom Öjoj.
Hon är bestämd och vet vad hon vill. Och inte vill. När hon ska sova blir hon förbannad och ligger och skriker och snyftar. Om jag försöker lugna henne med en sång får jag höra ett "Töst!" och försöker jag klappa lite lugnande på huvudet slår hon bort min hand och skriker "Luuuta!"
Hon upprepar ord och det låter otroligt gulligt. Särskilt de hon inte kan säga på riktigt. Men hon försöker.
När det ringer vill hon alltid prata. Hon håller ena handen för örat och säger: "Pata pappa!" eller "Pata mommo!" Idag fick hon prata en stund med mormor och när hon fick luren log hon glatt och sa "Hej mommo!"
Gullunge!


.dåligt, dåligt

Har nästan precis fått veta att förlaget inte kommer släppa de två sista deverryböckerna, bok nr 13 och 14, på svenska.
WTF???
Ärligt, det är en serie som inte är fristående! Hur kan de bara skita i att släppa dem?
Näääe det tog sån tiiiid för böckerna att komma ut så nu har de tappat sin läsekrets.
Hm, och ja, de tappar ju ännu mer läsare till böckerna när de gör såhär. Skit skit skit.

Men nu kliar det i fingrarna att köpa dem på engelska, så att jag åtminstone kan läsa dem. Och samtidigt kunna hoppas att de släpps på svenska en dag, att förlaget tar sitt förnuft till fånga, eller att ett annat förlag vill släppa dem. Orkar jag läsa på engelska då?
Fast jag måste väl.

.härligt härligt

Idag kom de! Jaaaa! Härligt!

.matglada barn

Jag är imponerad.
Idag hade vi färskpotatis, fiskpinnar, kall sås ( turkisk yoghurt med citronmajonäs, salt och svartpeppar), ärtor, gurka, tomat och rivna morötter till middag.
K åt 6 fiskpinnar och gnagde på en potatis, massa gurka och smakade tillochmed på såsen.
A åt av alltihop. Hon åt upp nästan allt hon fick. I slutet petade hon i sig morötter så jag fick fylla på hennes tallrik tre gånger. Visserligen brukar A äta bra nuförtiden, men K brukar det vara lite si och så med.

.the ring

Har precis kollat på The Ring. Har hört så mycket om den, att den ska vara otäck och läskig och allt möjligt. Jag satt tätt intill P och väntade på att det otäcka skulle börja.
Visst såg den döda, första tjejen lite äcklig ut, men det var en så snabb glimt. Sen var det... ingenting. Ja, filmen var bra, men Samara var knappast otäck. Nej, inte ens när hon kröp fram ur tv:n. Det var ju bara tragiskt alltihop.
Ska ta och kika på Ringu någon dag, jag har hört att den ska vara läskigare.... vi får väl se.

Nu ska jag sova. Snart iallafall.

.orka blogga

Nä jag orkar inte. Inte igår, inte idag, fast nu gör jag tydligen det ändå. Jag skulle ju skriva vad jag och barnen gjorde i habo, fast det får jag väl göra imorgon då.
Ikväll ska jag kolla på the ring iallafall. Jag har Ringu inspelad sedan länge, men har inte kommit mig för att titta än. Ringu är, alltså för de som inte vet, den japanska originalversionen av The ring.

Skriver mer imorgon. Hoppas jag.

.hemma igen

Nu är jag och kidsen hemma i Göteborg igen efter en vecka hos mormor. Deras mormor alltså. Har precis kollat på Morden i Midsomer och det inspelade avsnittet av Project Runway + lite av SATC som gick på tv, men jag orkade inte utan hamnade här medan jag borstade tänderna.
Rättelse: Jag läste systrarnas bloggar medan jag borstade tänderna. Jag hamnade här efteråt.

Imorgon får jag skriva lite mer om allt roligt vi gjort, badat i sjön, varit i bokskogen, ätit tårta, och JAG sydde ett par shorts till K. Och lite mindre roligt, som att jag sträckte ryggen imorse när jag lyfte A och det hugger och gör svinont. Har tagit 3 stycken 400 mg ibumetin under 3 tillfällen, men de har bara hjälpt litegrann.

Godnatt.

RSS 2.0