.WT

Det var heeeeeelt underbart och de var SÅ BRA!!! Stod nästan längst fram också, bara en framför så jag såg hur bra som helst. Hoppas de kommer till sverige igen, då ska jag vara där, och hade jag varit rik hade jag varit i stockholm ikväll och sett dem igen.
Nu kollar jag youtube-videor och återupplever kvällen.

Igår:
Buss till falköping, vi slapp betala! De tar inte kontanter, kiosken hade inga busskort och man kunde inte köpa mobilbiljett till falköping? Knäppt, men snälla busschauffören lät oss åka med ändå.
I falköping köpte vi tågbiljetter, blev förföljda av ett fyllo och fick äta på en svindyr pizzeria/krog eftersom vi bara hade 40 min på oss och inte hann gå någon annanstans.
Tåg till Gbg och sedan gick vi till Trädgårn. Stod i kö i 40 min, köpte en tröja.
In, garderob, ut på golvet (jag fick visa leg haha), tog en plats.
Kl 19 ca kom det svindåliga förbandet upp, och jag tror att alla bara stod och önskade att de kunde försvinna och Within Temptation skulle gå upp istället. Och tillslut så...
Vid introfilmen trängde sig två asfulla killar fram och tog min plats! Blev asförbannad, jag hade inte stått på samma plats i 2 timmar för att bli undanknuffad, så jag sa till dem plus några andra som också blev sura (vi var korta tjejer och de långa killar) och tilllslut fattade deras fulla hjärnor att de inte fick stå där. Bra!
Alla låtarna var super och i slutet sjöng alla ja må han leva för en i bandet som fyllde år.
Sen ner till garderoben (inte lätt, en trappa), gå till bussen, åka till borås. Grannen, P's kompis, kom och hämtade men innan vi åkte hem åt vi på mcDonalds.
Vi gick hemifrån kl 14 och kom hem runt 1 tror jag.

.vad gjorde vi igår


.disco

Just nu är K på väg till sitt allra första disco. Hoppas att han får det kul!

.pixi, penicillin och lite annat

Det var visst väldigt länge sedan jag bloggade. Inte för att jag inte har haft något att skriva, det har nog snarare varit så att jag varit lat.
Senaste gången jag skrev var väl i somras tror jag, och sedan dess har barnen hunnit börja skola och dagis, plus att vi firat tre födelsedagar och fått en till katt, en siames som heter Pixi.

Idag har det varit sommar! Känns ganska konstigt att gå ute i t-shirt sista september, men jag tackar och tar emot!

En mindre rolig grej, men som tur är inte så allvarlig som det kunde vara, är att utslaget A har på armen visade sig vara borrelia. Jag trodde inte det eftersom vi inte ens har sett en fästing på henne! Jag tycker ju att vi borde sett krypet om det bet sig fast, eller åtmintone ett bitmärke. Men ingenting. Som tur är sitter det bara i huden, och just nu går hon på en penicillinkur, som tydligen ska räcka.

Nästa vecka kommer mina böcker! Har köpt hela 15 st i födelsedagspresent, några som jag läst förut, några som jag är nyfiken på och några som lät bra och som jag slängde med för att de var billiga. Det blev bl a The Outsiders (har den på svenska redan men vill ha den på engelska också) och två andra av S.E Hinton som jag inte redan har, Jag saknar dig jag saknar dig av peter Pohl (läst massa gånger, underbar), en ny bok av Michelle Magorian (hoppas den är lika bra som hennes andra), Hungerspelen-trilogin (läst att den är bra) och så lite annat. Mest pocket, det var nog bara 3-4 st som är inbundna. Så snart har jag en massa nytt att läsa, underbart!

RSS 2.0