.lillängen

Jag har precis fått veta att vårt hus heter Lillängen.
Jag älskar verkligen att bo här. Bort från storstan, ut på landet. Hus! Plats för alla möbler och saker. Grönt. Kor i hagar, egen trädgård. Ibland blir jag lite ovan och tänker att vi inte ska störa våra grannar när vi bullrar på kvällarna, och sedan kommer jag på mig själv att vi inte har några grannar vägg i vägg eller över eller under längre.

Idag cyklade jag och barnens farmor till bastakvarn med barnen, ett fik i ett annat samhälle 3 km bort. Jättemysigt!Tyvärr tog jag inte kameran med mig, så jag kan inte visa det härliga landskapet här omkring. Det får bli en annan gång.
På väg hem cyklade vi förbi en linbana. A ville testa och tyckte det var jättekul, K ska prova nästa gång säger han. Imorgon kanske?

Dessutom har vi (P) fixat ett musik/studio/pysselrum av det lilla rummet i källaren. Så nu får barnen ha pysselrummet på ovanvåningen i fred.

.jag!

Läs här.

Och gissa vem som skrivit alla texter!

.brunt men somrigt

Just nu badar barnen i badpoolen i vår alldeles egna trädgård! Härligt är det, helt underbart. Fast vattnet är brunt. Jag vet inte om det beror på att trädgårdsslangen inte blivit använd på länge, eller om det är för att det är åvatten. Det ser lite äckligt ut, men idag får det vara så byter vi vatten imorgon, och då bär ut från kranen. Lite mer jobb bara.

RSS 2.0