.trassel

Fick ju förresten hem A´s dagiskort i veckan! Hon blev supersöt på dem, fast lite besviken är jag över att hon är helt trasslig i håret. Fast man kanske inte kan begära att de borstar håret på varje unge... kanske mest besviken över mig själv eftersom jag inte kunde hitta något hårspänne alls den morgonen, bara det lilla som inte funkar, så det fick hon i håret men det försvann tydligen på dagis. Isåfall hade hon ju iallafall haft en frisyr. Om jag hittat ett spänne alltså.

.ensam

P är i danmark och spelar, så jag är ensam. Om jag inte räknar med två katter bredvid mig, en katt i datastolen (?) och två ungar som sussar gott i sängen.

Jag har nästan bara gjort tråkiga saker idag, städat och grejat. Tur att barnen livar upp stämningen. Detta blev ett tråkinlägg.

Och jag har fortfarande lite ont i nacken. Men det börjar bli bättre.

.nackvärk

Ont i nacken igen. Fick det helt plötsligt på väg till jobbet igår, så det är ingenting jag sträckt när jag sovit. Sitter på vänster sida. Tycker jag ofta har ont i nacken nu, åtminstone har jag haft det tre gånger på ganska kort tid. Kanske lättare att sträcka till den igen om man redan gjort det någon gång? Ont gör det iallafall, inte så att jag måste ta tabletter, men den känns hela tiden. Och det är värre nu än innan, kanske för att det är kväll.

.några chanser till

Hon får några chanser till, Lavakatten. På måndag ska de till veterinären för besiktning innan vi tar över ägaskapet (äntligen) och då ska vi kolla om hon har uvi. Fast jag tror inte det. Både ägaren och veterinären tror annars att det är rivaliteten mellan henne och Knas som är problemet. Sprayen ska visst ta ungefär en månad innan den ger effekt, så vi ska spraya och hålla henne borta från sovrum och gosedjur.
När vi köpt barnens nya sängar om X antal månader, dvs när vi får råd, ska vi köpa något slags skydd för madrasserna. Inte bara bra ifall det blir kattkiss, A ska ju bli torr någon gång snart och då händer det ju en och annan olycka.

Hon har faktiskt varit torr 2 eller 3 nätter nu, inte på rad men ändå. Och det har hänt flera gånger att hon kommer hem från dagis med samma blöja hon fick på morgonen. Torr, naturligtvis. Hon har även gått runt med byxor utan blöja lite hemma, och då lyckats fixa pottan ändå. Ska nog träna henne med byxor och trosor i helgen. Det lättaste vore ju om hon bara har blöja om vi ska vara ute längre stunder och när hon ska sova. Eller inte blöja alls, och det borde kunna gå snart.

.inga mirakel

Det var ingen mirakelspray. Katterna verkade ju trivas litegrann bättre iallafall, men inget hjälper. Madrassen och alla gosedjur i barnens rum är borta, madrassen slängde vi och gosedjuren är i vårt sovrum där Lava inte får komma in. Men fan också, nu kissade hon nyss i soffan. Ryggstödskudden åker ju alltid ner och ungarna drar alltid upp dragkedjan och därinne är det sånt där vitt vad-det-nu-heter, och katterna brukar sova där. Och nu kissade hon på deras sov- och gosplats!

Vad gör man?

Vi trodde att hon trivdes hos oss, det verkar ju så, men uppenbarligen inte.

Och det känns skit, för Kimi har äntligen börjat vänja sig vid barnen, han sticker inte så fort de kommer och de kan både krama, klappa och busa i närheten av honom. Kanske inte busa vilt.
De älskar katterna. De pratar om dem och vill ofta gå och klappa dem så fort vi kommer hem.

Jag är så trött på det här nu, hur mycket jag än älskar missarna så hatar jag kissandet, kisslukten, allt måste tvättas hela tiden, och den här kudden går nog inte ens att tvätta. Det lutar starkt mot att Lava får åka hem till sin förra familj, och isåfall måste Kimi följa med, för då får vi inte behålla honom heller. De tar tillbaka båda eller ingen.

Kanske kommer vi försöka spara ihop pengar och köpa ett par kattungar om några år istället. Eller så skaffar vi inga mer djur alls. Knas kommer inte leva för evigt med sina tumörer, och på sätt och vis vore det skönt med inga djur, hur mysiga de än är. Slippa lådor och sand och lukt och päls på alla kläder.

.den som spar han har...

... inget jobb till mig.
Suck.
Igår jobbade jag iallafall. Chefen ringde när jag precis kommit till K´savdelning på dagis. Åkte in och jobbade till 17. Men de sparar. De sparar pengar och de sparar rum. Igår fick jag jobba för en som vabbar,  hon vabbar idag också, men de tar inte in någon extra, nej, se sparar hela hennes lön på att spara rum istället.
Det är ju så det funkar. Så länge inte alla rum behöver vara städade så behöver de inte. Det kan hända att det blir något i mars, men april är inget bokat, typ. Sommaren blir det säkert, men förhoppningsvis hittar jag något annat innan dess.

.stackars ior

Han hade äntligen torkat där han låg på torkställningen, så jag tog ner honom för att ge honom till A. Men han stank fortfarande kattpiss. Tror han får åka tvättmaskin, men det finns ju inga tvättråd så tänk om jag förstör honom! Men 30 grader borde väl funka...?

.bokrean

Åh jag hatar bokrean. Nej, egentligen tycker jag det är jättekul, men så surt när man inte har några pengar att handla för. Fast jag hade säkert köpt mest till barnen ändå. Vet två böcker jag vill att de ska ha, Alla döda små djur och Var är min syster? Vet att den ena ska finnas på bokrean, men jag vet inte alls hur det är med den andra.

.semlor

Idag borde jag köpa lite jäst och baka semlebullar. Mums för semlor! Helst hemmagjorda, med egengjord mandelmassa gjord på malda mandlar, lite grädde, innanmätet i bullarna och lite florsocker. Fast jag har inget att mala mandlarna med och vår matberedare är kass, så vi får nog köpa mandelmassa istället.

.snögubben och hans katt


.lugnt

Som jag trodde, de har inte haft några tider alls på jobbet. Men hon ska höra av sig nu i slutet, för det ser ut som att det kommer växa till sig lite nu i mars. Sedan pratade hon om sommaren och att jag kanske kan jobba både på våningen och i frukosten. Perfekt! Erfarenhet! Känns alltid bra att kunna lägga till något nytt i sitt cv.

.druged cats

Lavas fd ägare tror att det är Knas som är problemet. Lava är van att bestämma, och du får hon stryk av en liten honkatt  som är mycket äldre än henne. Mycket möjligt.
Det ska finnas en grej man sätter i kontakten som gör att katterna känner en doft så de blir snälla mot varann. Den kostar 500 kr. No way. Vi köpte en spray istället.

P sprayade och några minuter senare låg alla katter i samma soffa med mindre än en meter mellan sig och ingen bråkade.
Nu sprayade vi lite till ikväll. Lava och Kimi låg/ligger hos mig i soffan och Knas sov bakom hyllväggen. Bara några minuter efter sprayandet vaknar hon till och kommer gåendes, och katterna tillbringar återigen lite tid på liten yta utan att bråka.

Fantastisk spray det där verkar vara. De är inte superkompisar, men de är åtminstone snälla mot varann.

.våren

Vi hoppas på att det beror på våren som Lava gör som hon gör. Igår upptäckte jag att hon kissat på barnens kudde i deras rum + två av gosedjuren hade fått en liten stänk. Ior fick jag handtvätta och kaninen med rosa kropp fick åka tvättmaskin på 40 grader, fast den tål egentligen bara 30 står det, men det gick bra. Kudden, en prydnadskudde med en orm på, fick också åka maskin.
Nu ligger precis alla gosedjur i sovrummet istället, för där får inte orientalerna komma in längre. Hoppas det beror på våren, för då kan vi behålla dem!
Om vi måste lämna tillbaka Lava måste vi lämna tillbaka Kimi också, och det vill jag inte!

.ringer och ringer

Jag ringer och ringer min chef men hon svarar aldrig. Suck.

Har hittat lite andra jobb jag ska söka, och på torsdag är det en rekryteringsträff jag bestämt mig för att gå på. Hoppas det leder till något för nu är jag trött på det här.

.så roligt

Jag är moster till en liten pojk!

.issnö

Så går det när det var plusgrader och töigt igår, och minusgrader idag. Snorhala vägar och hård issnö som knappt går att gå på.
Lilla backen till dagis= omöjlig
Stora backen till dagis= hann inte, vi var sena igen, eller nästan sena, det hade nog inte spelat så stor roll och skiljt så många minuter, men den hade säkert varit omöjlig den också.
Gräsvägen till dagis = ja, den går vi!

Först stenhård issnö. Jodå, det gick att få igenom vagnen.
Stenen. Ja, den är ju alltid lite krånglig att ta sig över med vagnen, men jag gick på sidan av den istället, att jag aldrig upptäckt den vägen?
Sedan en lång bit stenhård issnö. Fick bära vagnen med A, en gosehund och en påse extrakläder i vid 2 tillfällen. Sen var det barmark igen, vilken tur.

Helgen har varit snörik.
Fredag. Barnen var hemma om de skulle varit sjuka men det var de inte. Massa snö, gick till lekparken och lekte
Lördag. Snöstorm på kvällen som slog ut tv:n när vi skulle kolla på "When a stranger calls." Tur man har dator, vi kollade på den lite senare samma kväll istället.
Söndag: Massa snö och 5-6 plus, det blev en snögubbe med morotsnäsa, kastanjeögon, stenknappar, hinkhatt och grenarmar. Och en liten katt vid sidan av. Bild kommer när jag orkar lägga in bilderna i datorn.
Snögubben står fortfarande kvar, men har tappat ögon, näsa och knappar.

.barnens rum

Jag har lite planer hur barnens rum ska se ut. Vi hade ju tänkt oss en våningssäng, men jag har nog tänkt om lite. Jag vet inte om det passar K riktigt att klättra på stegen. Jo på dagen och så, men om han vaknar nattetid så är det nog inte så bra.
Såhär är rummet möblerat nu:Tänkte isåfall köpa de här sängarna på IKEA:Billiga och jättebra mått då de bara är 160*70, den som står i barnrummet nu är 200*90 tror jag.
Sedan kommer vi ju få två stycken skåp med hyllöverdelar av mamma, då slänger vi ut billy-bokhyllan, eller ställer den i sovrummet tror jag, och möblerar barnens rum såhär:Vad tror ni? Blir det bra? Det blir ju att de får varsin "del" i rummet isåfall. Lite mindre lekyta blir det ju, men jag tror det blir bra. Sedan är ju inte måtten alls rätt på bilden, så det kanske blir mer trångt än jag räknat med, men jag ska mäta lite på det imorgon.

.min arga dotter

Jag stod i badrummet och hängde lite tvätt, A och K satt i soffan och ritade. Plötsligt kom A gåendes och stannade i hallen med arg uppsyn.
A: Pennan är sönder! Jag vill ha en ny.
Jag: Är pennan sönder?
A: Ja! Den är törd (förstörd)! Den går inte att laga!

En annan:
A: Jag är arg på K. K är dum på mig.
A: Jag är dum på K!

Eller den här. Jag lagade mat, A hjälpte mig att röra i grytan. Skulle gå på toa och då lyfte jag ner henne och tog bort stolen, vill inte ha henne vid spisen om jag inte är närvarande. Sen när jag satt där på toan kom A.
A: Mamma! Du har flyttat på min stol!

Hahaha. Hon ser så söt ut när hon är arg. Söt och go och arg i hela kroppen, samtidigt som man ser att hon inte är arg-arg utan mer det-är-kul-att-vara-arg-arg.

.glömsk

Härmondagen var jag så glömsk. Först skulle vi till dagis och halvvägs ut genom vår dörr kom jag på att jag glömt nycklarna. Så jag hämtade dem.
Sen när jag skulle hämta barnen glömde jag nycklarna igen, fast på riktigt den här gången. Tur att P var hemma. Ringde honom direkt så han skulle veta och inte gå iväg eller sitta med lurar eller nåt annat dumt.
Sen höll jag på att glömma nycklarna en gång till, och idag glömde jag mobilen när jag och barnen gick ut.
Sedan vet jag att jag glömt en sak till, samma dag som det där med nycklarna gånger två, men vad det var har jag glömt. Typiskt, va!

.tre vändor till dagis

Idag blev det tre vändor till dagis.
7.30 Lämnade barn
9:00 ringde telefonen :A har kräkts!
Onej. Gick och hämtade. Tänkte plocka med mig K hem också, lika bra, men de skulle till skogen och grilla korv, så han stannade givetvis kvar. Jag visade mig inte ens för honom.
Hem med A. Som var helt som vanligt, pigg, kry, åt rostmacka med smör och drack mjölk, tittade på film och lekte.
12.30 Hämtade K och gick till affären.
A var lika pigg som vanligt.
Så hoppas nu att det inte var magsjuka! Jag tar ju det säkra före det osäkra och ungarna får vara hemma imorgon, man vet aldrig med ungar.

.dagis

K blev ledsen idag när jag lämnade honom. Jag märkte det på honom, men fick honom att gå in och vinka i fönstret, och när jag gått förbi och vinkat såg jag att han började gråta. Och jag kände mig som världens sämsta mamma som bara gick hem. Men vad skulle jag göra då? Sen vet jag ju att det brukar bli bra ändå, han är alltid glad när jag hämtar, och ibland vill han knappt ens klä på sig och gå hem.

I måndags var de hemma för A hostar så på natten, men så ringde de och sa att A har fotografering imorgon (på tisdagen alltså). Så på tisdagen var de tillbaka, trots att A hostade mycket på natten. Men hon är pigg och glad och så på dagarna, och inatt hostade hon ingenting. Hoppas kortet blev bra, jag glömde fråga hur det gick.

.prata är ordet

Fast nu är det om filmens värld. Mest.
Jag blir alltid så trött på filmer och tv-serier, där huvudpersonerna, alltid älskande par, typ skiljer sig och blir jätteovänner bara för löjliga missförstånd. Prata, kanske? Är det så i verkligheten? Att folk bara håller käft om sina misstankar eller känslor eller smyger runt och mår dåligt över saker utan att våga ta upp det? Prata kanske inte löser allt, men det löser det mesta och det löser definitivt missförstånd iallafall.

Vi har kollat på halva Sex and the city-filmen nu, jag och P. Halva för att undertexter muppade sig, och P ska fixa det sa han. Jag kan kolla vidare utan svensk text, men okej. Det är inte det det ska handla om.

Carrie och Big ska gifta sig. Carrie ordnar stort bröllop. Big försöker säga att han inte riktigt vill ha det så, men C lyssnar inte och B försöker inte heller direkt få henne att fatta.
Varför inte prata! Och lyssna såklart. Då hade det löst sig direkt.

Men det värsta är ju när han ringer kvällen innan och hon får en förutfattad mening att allt kommer gå åt helvete och sedan dyker han inte upp i kyrkan och hon sticker, men då har han vänt om och hon ser ju det, att bilen står på andra hållet, och han sticker ut och säger, typ, jag minns inte repliken: "Förlåt, nu kan vi gifta oss, jag ångrar mig.."
Men lyssnar C? Nix. Hon börjar dänga blommorna i huvudet på honom och sedan blir hon jättedeprimerad och mår superdåligt.
Om nu vet jag att det är en f i l m och inget annat, men tänk om hon istället hade skitit i sina förutfattade meningar och stannat framför honom och frågat: Vad i helvete menar du med det här? Och han: Jag fick kalla fötter, men nu har det gått över, kom så sticker vi tillbaka. Och hon: Ok, ja kom! Och så sätter de sig i hans bil (som stod på rätt håll) och åker och gifter sig och lever lyckligt i alla sina filmdagar.

Hm. Hade blivit en ganska kort film. Men ändå. Är verkligheten så att par inte pratar med varandra? Man kan ju tycka att två stycken som ska gifta sig med varann känner varann så pass bra att man vågar ta upp allt. Varför annars vara tillsammans? Varför annars gifta sig? Va?

Ikväll ska vi se fortsättningen, fast jag vet ju hur det slutar.

.förra veckan

Måndag: Åkte tåg till min mor, dvs barnens mormor. Och månen är visst fyrkantig, för det gick jättebra. Hade med mutor i form av godis, corn flakes och mackor. Väl framme så lekte de i massa snö, som vi har väldigt ont av här hemma.
Tisdag: Bad i badhuset, superkul tyckte ungarna. Badade i ca 2 timmar, inkl åt lite fika. Lagom tid. Därefter hälsade vi på hos morbror och barnen jagade den stackars katten.
Onsdag: På besök på mormors jobb. A följde glatt med några barn med mormors stöd, och sedan lekte hon på dagiset där. K gick också dit efter en stund och hade roligt med lego och tåg.
Torsdag: Hälsade på hos min mormor och morfar.
Fredag: Var i skogen och gick en promenad, och tittade på ett gammalt rävgryt. Hälsade på hos min farmor och farfar.
Lördag: Lekte i snön och åkte snowracer. Åkte hem. Tågresan gick jättebra.

.dumma Lava

Blir så ledsen. Vi kanske inte kan ha kvar Lava, och jag vet inte alls hur det blir med Kimi isåfall. För orientaler ska ju inte vara ensamma. Alltså, vi har ju Knas, men de vill ju helst vara med en rasfrände.
Dumma, dumma Lava som har börjat kissa i sängarna. Tre tillfällen nu. En gång är ingen gång, två gånger en för mycket, men kan tre gånger vara acceptabelt? Lådan är totalt och helt ren, sängen var helt nybäddad och madrassen nytvättad från gång nummer två. Protester? För vad? Ingen aning, och även om vi visste finns det inte så mycket vi kan förändra. Trivs hon inte med att Knas dänger upp henne ibland, så måste Knas gå först, för hon har varit här längst. Barnen är busiga och högljudda.
Det här är inte inte inte kul.
Vi ska testa att ha en låda utan lock och, och någon doftpryl man sätter i väggen och se om det hjälper, men händer det en gång till... så kan vi inte ha henne kvar.
Dumma, söta, gosiga Lava...

.dyra biljetter

Shit vad tågbiljetterna var dyra! Upptäckte det idag. Kollar ju alltid resan på internet, och sedan brukar jag köpa i sj-butiken. Jag vet att det är lite billigare att handla på nätet eller i automaten utanför, men priset brukar skilja på ca 15 kr så det är ju inte så mycket. Men på de här biljetterna skiljer det ca 50 kr/biljett! 100 kr dyrare än jag räknat med att de kostade. P köpte dem åt mig, så därför reagerade jag inte förrän innan idag.
Har de ändrat sitt biljettsystem eller vad? En sak vet jag iallafall, ska aldrig mer gå in och handla dem över disken.

.packa

Idag ska jag packa och vara nervös inför tågresan. Evetuellt måste jag även ta spårvagnen ner själv. Håll tummarna för att A går med på att sitta fastspänd i vagnen så hon inte blir hysterisk. I typ tre timmar. Ha, och månen är fyrkantig.
Jag får ta med en massa mutor, godis, kex, äpple, böcker, leksaker, gosedjur. Synd att vi inte har en bärbar dvd-spelare.

Snart ska jag skriva en pack-lista för det måste jag göra. Så jag får med allt. Kläder och badkläder + badblöjor, foton och teckning och någon bok kanske. Biljetter och plånbok och mobil + laddare och massa annat.

.jag hittade dem!

Haha, fem minuter efter ett desperat inlägg - så hittar jag dem!
En konstig knöl i soffans ryggstöd, som man kan fälla ner, alltså en grej man kan ta bort, och där har de dragit upp hela dragkedjan och stoppat in dem. Alla fyra hästar är välbehållna. Vilken tur!

.försvunna

Jag fattar det bara inte. Nu har jag letat överallt, i varje rum, i varje vrå, i varje skåp, låda, kartong, garderob. Under och över varje möbel. My little Pony-hästarna finns ingentans!
Hur är det möjligt? De måste ju finnas här? A kan väl knappast ha lagt dem i en soppåse utan att vi har märkt det?
Lördags morse lekte hon med dem, jag minns tydligt att hon höll alla fyra i samma hand, med hjälp av manen eller svansen. Men vart tog de vägen? Det är ju ändå fyra stycken, och de måste ju nästan vara på samma ställe, och då kan inte det stället vara alltför litet.
Jag har kollat i alla höjder A kan nå och alla höjder K kan nå och alla höjder de absolut inte kan nå. Borta. Hjälp!

.för lite sömn

Nuförtiden får jag alldeles för lite sömn *gäsp*
Är nog tur att jag snart åker bort i ett antal dagar, då kommer jag gå och lägga mig tidigare.

.var är ponnyhästarna

Igår lekte hon med sina my little ponys, hon har 3 och K har 1, och imorse ville hon ha dem igen och de är bara borta! var har hon lagt dem? De finns ju ingenstans. Jag har letat överallt känns det som, och inte minsta skymt.

.skrämd

Idag har A skrämt mig två gånger.

Första gången vid middagen, vi åt potatisplättar (vanliga plättar med potatismos i) och bacon, A hostar till och sitter sedan och bara stirrar framför sig.
Jag: Andas hon?
Och A bara fortsatte att stirra framför sig, hennes farmor satt bredvid och kollade till henne, så hon andades ju, fast det såg knappt ut så. Och eftersom jag blev orolig så fortsatte såklart A att sitta blickstilla med stirrande blick, liten spjuverunge det där.
Kanske inte riktigt skrämd, men jag gillar verkligen inte när det verkar som de satt i halsen.

Andra gången var på kvällen, satt i soffan med kidsen. A gick och släckte lampan och satte sig i soffan igen, helt plötsligt börjar hon gråta, och då ser jag att hon har underkroppen i soffan och överkroppen över golvet och ansiktet på mellanskivan på bordet. Drar upp henne och ber K tända lampan, tröstar dotter och ser plötsligt blodet rinna från både näsan och munnen...
Springer såklart till toan och får fram papper och torkar, som tur var slutade det blöda direkt och alla tänder satt precis där de ska, och ingen var lös. Liten fläskläpp fick hon. Och när hon grät insåg jag mest att hon grät efter sin nya tiger (fick av farmor idag) och jag hittade den mellan soffan och bordet. Så jag förstod hur olyckan gick till - hon tappade sin tiger och skulle ta upp den.
Lilla gumman.
Sedan ville hon titta sig i spegeln, och när hon såg sin fläskläpp sa hon: "Stackars mej."

.säkta mig, mamma

A åt cornflakes. Drog mig i armen:
A: Säkta mig, mamma, säkta mig!
Jag: Ja?
A: Hä få du flinga!
A tar en corn flakes i handen, för den till min mun, jag gapar, hon drar undan handen, stoppar flingan i sin egen mun och skrattar.
A: Nä, den är min!

A: Sjunga valpen! Inte du pappa, mamma ska!
Jag: Valpen min tycker om att ha skoj, man får ha tålamod oj oj oj * 5 verser
A: Förlåt pappa, du får också sjunga!

.byta film

Bioprogrammet till helgen är släppt, så det borde inte vara några problem att köpa biljetter idag. Fast filmen vi tänkt se, Changeling, har tydligen slutat gå så det får bli en annan. Mammut kanske. Troligen.
Måste dubbelkolla med barnvakt först, och sedan hoppas på ett konstigt sätt att det inte blir jobb. Eller ta den senare tiden.
16.15 för barnens skull, så vi är hemma innan de ska sova
eller
18.45 ifall jag ska jobba, då är det inga problem eftersom bion ligger i närheten av jobbet.
?

Och sen är det som sagt meningen att jag och barnen ska åka bort. Jag tror att jag faktiskt bara får bestämma dagar, och sedan helt enkelt tacka nej till jobb de dagarna och bara hoppas på att det kommer fler tider. Det är nackdelen med timvik, det går knappt att planera någonting alls, och det är så trist. Jag vill ha mer fast jobb, jag vill plugga, jag vill...

.kebabpizza

Har precis lagt ungarna, som somnat, och nu sitter jag här. Och nyss blev jag helt plötsligt bara supersugen på en kebabpizza! Med massa kebabkött och mild sås. Tur att vår pizzeria inte gör så jättegoda kebabpizzor, för jag orkar verkligen inte gå ner och köpa en,  och då hade det känts mycket värre att inte ha en supergod pizza framför mig. Nu får jag nöja mig med jordnötssmörsmackor istället. Suget går väl över snart, hoppas jag.

.jag är korkad

Ibland blir jag så trött. Tvättmedlet tog slut i förra veckan, och trots att vi är i affären jämt kom vi (antingen jag eller P) alltid hem utan tvättmedel. Så nu har jag (vi, fast det är jag som tvättar) ett tvättberg ungefär upp till taket.  Korkat. Irriterande!
Jag borde ta en tid i tvättstugan så jag blir av med allt på en gång. Där finns:
Två maskiner som är större än vår
Torktumlare.
Men: tvättstugan ligger två trappor ner så då ska det bäras dit och tillbaka, passa tider osv. Det orkar jag inte. Jag får tvätta 3-4 maskiner idag, tvättar jag smart får jag plats att hänga så mycket på tork, och så kan jag tvätta 3-4 maskiner på tordag eller något.

.statistik gånger två

Statistiken är tillbaka och jag fattar inte ens varför jag brydde mig om att den försvann. Fast det gjorde jag nog inte egentligen, bara på ett lite förbryllat sätt.

.statistik

Varför försvann min statistik sedan igår? Konstigt... 31 januari bara försvann.

RSS 2.0