.det är svårt att packa

För det första tar jag alltid ha med mig alldeles för mycket. För jag kan aldrig bestämma mig för vilka kläder jag och barnen ska använda, vilka jag kommer vilja använda. Men jag lyckades banta ner det till 4 ombyten var. Till barnen.
Och det är en svår tid nu.
När det är vinter så är det vinter = endast varma kläder
När det är sommar är det sommar = endast tunna kläder och ev någon tjock tröja.
Men nu måste jag ha med mig varma kläder ifall det skulle bli fyra kalla dagar, och tunna kläder ifall det skulle bli varma dagar. Jag hoppas på varma, så det blev mest kortärmat. Det är ju ändå månadsskiftet april-maj.

Nu ska jag äta frukost och sedan packa klart. Mutor, böcker, mobil och plånbok och sådana saker. Skriva en lista över det jag måste handla innan vi åker. Skönt att barnen är på dagis så jag kan fixa i lugn och ro.

.katthög

Om man har en katt som egentligen bara vill slåss och bestämma över alla andra katter, och den katten går på piller och de råkar försvinna/ta slut så katten börjar löpa, då kan det se ut såhär:Visst är de söta!
Från vänster till höger: Knas, Lava, Kimi.

De har tvättat varann och nu sover de så sött tillsammans och har gjort i ungefär en timme. Jag önskar så att det fortsätter såhär, kanske vi kan sluta ge Knasis piller, fast det beror ju på hur mycket hon skriker och kåtar sig isåfall. Men hon blir helt lugn när hon får närhet av de andra katterna. Hade det varit för en vecka sedan hade orientalerna åkt på en massa stryk istället.

.en olycka höll på att hända

Har varit på stan idag, köpte tågbiljetter och lite presenter till kusinerna. När jag stod i kön för att betala det sistnämnda tjatade K om att åka rulltrappa ner igen (vi hade åkt upp) så P tog med sig barnen och åkte ner för att vänta. Efter en stund hörde jag ett barn som grät, och det lät som K! Blev ju lite orolig men stod kvar, var bara en före mig. Sen när jag skulle åka ner hade rulltrappan stannat.
K var fortfarande lite ledsen och jag frågade vad som hänt. Då hade K varit utanför rulltrappan, alltså på sidan, och det fanns något slags hål (eller snarare ingen vägg) och där hade han stoppat in handen och fastnat med fingarna i själva rulltrappan! P hade sett det och rusat dit och ryckt ut handen, och rulltrappan hade stannat av sig självt, så det blev inga skador iallafall. Men bara tanken på vad som hade kunnat hända... usch!
K var så ledsen men hade lugnat ner sig det mesta när jag kom. Sen skulle vi in i en annan affär och kolla efter jackor åt honom och A, och han blev helt livrädd när han insåg att vi skulle åka rulltrappa igen. Så jag fick bära honom i den. Stackars liten...

.helvetes

Glömde bort att auktionen på fladderdalen skulle gå ut i gårkväll och självklart blev jag överbjuden sista minuten. Helvetes! Nu har jag ju varken den eller rampljus med andra ord. Skit är det.

.ensam ute

Idag har K varit ute helt ensam för första gången! Eller ensam och ensam...
Grannen ovanpå och hennes son var ute och K var på balkongen. Helt plötsligt kommer han till mig och vill gå ut och leka med pojken! Ihärdig var han, kom med byxor (som han tagit av sig tidigare) och skor, så jag och P pratade lite och ok, han får gå ut. Vi hade ju ändå balkongdörren helt öppen. Så jag tog på K och släppte ut honom i trapphuset och stod kvar i dörren så jag skulle höra om han kunde ta sig ut själv, och det kunde han såklart. Sen gick jag ut på balkongen och hejade lite på mamman, och K och pojken hade redan sprungit iväg och börjat leka. Sen pratade P lite med henne och hon hade tydligen frågat K om han ville komma ner och leka.
De hade jättekul och vi hade såklart koll från både fönster (jag lagade mat) och balkongen (K och A var ute där och pusslade). Men stackars A var ganska förstörd, kom med sina strumpor och ville också ut och leka, och vad hon grät stackars liten... men vi lyckades avleda henne. Hon är för liten för att vara ute själv, och jag kände att det är bra för K att få pröva på det.
Leken slutade lite abrupt när den andre pojken råkade putta K så han trillade omkull, då blev han ledsen och ville komma in.

.otursvecka

Jag tror jag har en otursperiod, eller kanske en halvotursperiod. Oturen är ju inte jätteilla, det kunde vara värre.
Men ändå.

Lillans ponnyhästar, vet att jag tjatar om dem men nu när jag städat massa skåp och garderober kan jag bara konstatera: på något sätt har de hamnat i soporna. Jag vet inte hur, jag skyller på P, men han skulle ju inte göra det med flit. Så barnen har stoppat dem någonstans, i en kartong eller påse eller liknande, som P helt enkelt glömde undersöka ordentligt innan han slängde. Säg åt mig att det bara var ponnyhästar, för jag saknar dem. Men det kunde ju vara värre än bara några leksaker...
Ska köpa en ny med glitterhorn till henne (A) och sedan ska jag bjuda på lite hästar på tradera tror jag.

Sen var jag nära att elda upp vårt hem. Eller nästan, då.

Och A har käkat på datormusen, hon har bitit av gummit på scrollern så jag kan inte scrolla, måste trycka på den så det blir automatiskt när jag flyttar musen. Irriterande, måste köpa ny mus.

Lava har skadat tassen, eller benet. P pratade med de fd ägarna idag, och hon tyckte inte vi skulle behöva åka till veterinären utan avvakta. För vad kan veterinären göra? Det är absolut inte brutet någonstans, hon verkar inte ha ont, bara när hon går på den då. Men idag har hon börjat stödja på benet iallafall, även om hon lite ynkligt sitter och håller upp sin tass och verkar tycka mycket synd om sig själv. Har det inte blivit bättre imorgon eller på fredag blir det nog ett besök hos doktorn ändå.

En av filmerna jag vann på tradera, skuggtjuven, som jag såååå gärna ville ha, säljaren hade fel film i fodralet mailade hon. Suck. Jag sa att det gick bra ändå, men nu känns det som att jag aldrig kommer få den.

5 otursgrejer på 4 dagar. Hoppas det vänder snart!

.det kunde gått illa

Idag gjorde jag en otrolig klantig sak som kunde gått väldigt illa! Blev lite skakig i knäna efteråt, och jag kommer nog aldrig göra samma misstag igen.

Lagade mat, supergod fisk! Har aldrig lyckats så bra med torsk innan, men den här gången såg jag till att den var noga tinad innan. Salt och peppar och citronsaft på. Sedan ett mandeltäcke (vitt bröd, flagad mandel, citronpeppar, persilja, lök och så matlagningsgrädde fast jag hade ingen så jag tog turkisk yoghurt + lite mjölk) på fisken och in i ugnen. Mums!

Fast det var ju inte det jag skulle skriva om. Slängde fisken i ugnen och skalade potatis till potatismoset, satte grytan på plattan. Och här tog jag beslutet som gjorde att det gick bra. När jag gör mat som klarar sig själv så händer det att jag lämnar köket och leker med barnen en stund medan det kokar. Idag ställde jag mig och diskade lite disk som var istället. Upptäckte att jag glömt sätta på plattan, hoppsan, satte på den och fortsatte diska.
Någa tallrikar, några bestick, vänder mig av någon anledning om mot spisen och ser hur det ryker från ena plattan! Shit, satte på fel platta och på den plattan låg det två grytlappar!
Jo jag vet, klantigt att lägga dem på spisen, men jag tänkte tillochmed när jag lät dem vara kvar att äh, de ligger ju en bit ifrån plattan jag ska använda.
Slet iallafall bort dem från plattan och stängde snabbt av. Det glödde lite på plattan och jag visste inte vad jag skulle göra så jag slängde på lite vatten. Sen köra ut A från köket och öppna fönstret på vid gavel för att vädra ut. Efter det upptäckte jag att det glödde i ena grytlappen fortfarande så de hamnade under kranen, och sedan var det bara att slänga dem.

Klantig jag är!

Till råga på allt är ponnysarna fortfarande borta, och sedan kom kisse Lava och haltade på tassen! Tror hon hoppat och stött i, men det verkade inte vara så allvarligt för hon stödde lite på den och hoppade upp på den höga bokhyllan. När hon skulle ner igen slog hon i mer, och sedan ville hon inte alls gå på benet. Men det är inte brutet, inte svullet, inte sårigt och verkar inte så ömt, och nyss kom hon och la sig bredvid mig så det verkar vara bättre. Annars blir det veterinären imorgon.

Men en bra sak är att vi äntligen köpt kartonger, trådkorgbackar och en ny tvättställning, så nu kan jag hänga 3-4 maskiner istället för 1½-2. Dessutom har jag fått tre dagars jobb i veckan!

.som uppslukade av jorden

Nu har det hänt igen - leksaker är försvunna. Och inte vilka leksaker som helst. Tre My little ponys. Gusty, som jag hade när jag var liten, A´s alldeles nya påskäggs-ponny och så en av dem hon fick i julklapp, den lilla. De två stora är de enda enhörningarna hon äger.
Jag blir snart galen, jag har vänt uppochner på hela lägenheten, och de finns bara inte! Igår kväll, eller om det var i förrgår, så lekte ju jag och A med enhörningarna, att de blinkade in och ut.

Alla gånger utom en har jag hittat de försvunna sakerna jag skrivit om. Vi hittade P´s piercingkula han tappade, och grejen till bokhyllan. När K´s bilar försvann var de bakom fåtöljen, pusselbitarna från det stora pusslet var i en högtalare, videobandet låg i lådan, och förra gången tre andra MLP försvann låg de ju i soffkudden.
Nu finns ingen soffkudde att leta i, och de är helt enkelt borta! Jag förstår inte hur, men de måste ha hamnar i soporna på något sätt. Det tror jag ju varje gång något är försvunnet men den här gången är jag nästan säker. För hela lägenheten är ju städad och när jag letat i precis varenda skrymsle, vrå och låda, under och i varje möbel, från golv till tak och de finns bara inte någonstans...
Känns SKIT faktiskt. Gusty får jag väl försöka vinna på tradera om hon dyker upp, och den nya ponnyn med glitterhorn finns säkert kvar på coop, men den lilla kom ju i ett paket med tre st, så den kan hon inte få en ny.

Men jag fattar inte hur de lyckats bli slängda isåfall. P gick ut och slängde några soppåsar i gårkväll, men de stod ju ihopknutna i hallen, och barnen har faktiskt aldrig stoppat ner något i en soppåse. Om inte den stora hästen till K´s stall försvann på det sättet, det är faktiskt den enda leksak, jo en till kom jag på, sprutan till K´s doktorsväska - de två sakerna är hittills de enda som inte dykt upp igen.
Det stora pusslet har saknat en pusselbit i några veckor, men den hittade jag idag i en garderob när jag letade efter ponnysarna.

Hjälp mig, var kan de vara någonstans???

.tjuvkatter

De ligger bedvid mig. Jag går på toa. När jag kommer tillbaka ligger de på min plats! Det slår aldrig fel. Tjuvkatter!

.tio sidor

10 A4-sidor. Det låter inte så mycket, fast det är ganska mycket för att vara mig. Det tidigare rekordet är nog på 8, men nu har jag en bättre idé. Får väl se hur det går.

.paket

Idag fick jag hem en av ponnyfilmerna, kul! Kom hem med barnen från dagis och där låg avin i hallen, så vi gick till affären och hämtade den direkt. Hoppas de andra kommer snart.
Imorgon måste jag till af- tråkigt. Ska redovisa alla jobb jag inte sökt... eller jag menar såklart tvärtom, alla jobb jag sökt.
Nu ska jag på toa, sen göra te, sen blir det UB på video

Och helt plötsligt har jag fått en känsla av lite tid. Innan hade jag så mycket tid men nu finns det så mycket jag vill göra på kvällarna. Det ska sorteras och göras iordning, jag har en massa filmer jag inte sett och massa böcker jag inte läst, tv-program att titta på och scrapsidor att göra. Korsord att lösa och så har jag börjat skriva en sak, plus att jag börjar bli sugen på att spela dataspel igen. Hur hinna med allt???

By the way, igår köpte jag en korsordstidning, vad är det den heter, kors och tvärs. varför köper jag den? Det är ju ingen utmaning! Köpte den förra också och löste varenda kryss. LÄTT! Köpte en annan efter det som var mycket svårare, men med lite tankearbete fixade jag det mesta i den också.
Men det jag skulle skryta om, jag menar komma fram till, var att jag köpte alltså tidningen igår, och man kan bara tävla till den 30:e. Förra gången missade jag att skicka in alla ord eftersom internet la ner ungefär samma dag som de skulle in, så denna gång tänkte jag att jag skulle skicka in dem. Gratis på internet, liksom. Men skulle jag hinna, det är ju bara 2 veckor kvar?
Hahaha det finns 23 tävlingsord och jag har redan fixat 16, och då har jag knappt suttit med tidningen. Jag vill ju ha hjärngympa!

.spindlar i badkaret

Någon gång i helgen, tror det var i lördags, var det plötsligt en äcklig spindel i badkaret. Spolade givetvis ner den i avloppet. Och idag när barnen skulle bada, vad händer? Samma spindel kryper upp ur hålet i badkaret! Creepy.
Okej, vi antar att det inte var exakt samma spindel, det var säkert bara en likadan.
Och sen kanske den inte kom upp ur hålet, det låg ju lite leksaker i badkaret precis där, så den kan ha varit under leksaken och liksom kröp fram därifrån när jag kom så det bara såg ut som den kravlade sig upp ur hålet.
Men ändå!
Äckligt!
Jag spolade ner den och jag tror den drunknade. Den kröp iallafall ihop sig som en boll och spelade död.
Ochj ag såg en liten spindel ute i naturen idag också, men den fick givetvis vara. Jag dödar inga djur eller insekter utomhus, bara de som kommer in.

.tv hela kvällen

Dubbelavsnitt av DHW och så ett inspelat avsnitt av Ugly Betty, då det går (gick) samtidigt som jag la barnen. Och tänka sig, när jag skulle ta fram videobandet öppnade jag lådan och det första band jag tog upp var den My little pony-film som var borta. Strange. Jag som kollat i lådan massa gånger.

Eller nä, jag ångrar mig. UB får vänta tills imorgon.

.scrappning

Ikväll har jag äntligen scrappat litegrann. Satt i ett par timmar, men det kändes som fem minuter. Gjorde klart 2 gamla LO´s och färdigt nästan en hel ny.
Nu sitter jag med en kopp te och två supergoda mackor med citronmajonäs, ägg och räkor.

.söndag

Det blev knäckbanan, glass och Eragon.

.vad göra av kvällen

Först hade jag tänkt att jag skulle scrappa lite, har ju köpt fotoklisterlappar nu äntligen. Behöver visserligen lim också men klarar mig utan ett tag iallafall. Men jag är nog lite för trött och nu är klockan såpass mycket att det inte känns som nån idé.
Funderar på att måla någon tavla, fast inte ikväll.
Tror jag ska slänga ihop en portion knäckbanan och ta lite glass till och så någon film, frågan är bara vilken isåfall. Måste skaffa en liten bok och skriva upp alla vi har, jobbigt att leta igenom alla lådor. Hm... har så svårt att bestämma mig. Ska jag se någon jag inte har sett, eller någon gammal favorit? Hela kvällen kommer ju gå åt att bestämma sig, jag och min beslutsångest...

.sjuk pys

Sitter i soffan med en sjuk pys liggande bredvid mig. Stackars liten. Trodde först att han var frisk igen, för han var ganska glad och pigg imorse. Skulle bara testa ta tempen, och den traskade upp till 40.2 innan den stannade på 39.8.
Det är kanonväder ute, men vi får nog vänta lite och se om K piggnar till, just nu är han trött och vill bara sova.

.påskafton

Idag har barnen letat ägg genom att följa lappar i hela huset, vilket de tyckte var jätteroligt. Vi har även målat ägg som vi sedan hade till påskmiddagen, och jag gjorde de bästa köttbullar jag någonsin gjort, de var helt perfekta!
Sedan har det blivit mycket film för barnen då K varit sjuk i feber och bara velat sova/vila. Gick ut en stund ändå i det fina vädret, bort till brandbilen och lekte, då mådde han bättre som tur var. Efter det gick vi förbi affären och köpte lite efterrätt, glass och strössel.
Barnen somnade snabbt trots att K sovit så mycket idag. Och jag satt nyss och bevakade en auktion på tradera, men jag förlorade den. Suck. Det blev ingen "Hur ska det gå för fladderdalen" åt mig. Hoppas jag hittar den någon annan gång. Jag vill ha den!

.lokala avvikelser

Idag åkte vi ner till öb för att köpa en ny tvättställning. Hade kollat upp på internet att de skulle stänga 17, med lokala avvikelser. Självklart var vårt öb en lokal avvikelse och hade precis stängt när vi kom dit. Suck.
Gick till coop istället och fixade den sista påskmaten plus det som ska i ungarnas påskägg.
Det blev till
K: En liten låda med en brandmanslegogubbe, pixibok med Rasmus nalle, 1 kinderägg och 1 liten marabouchokladkaka (typ 25 g)
A: En my little pony (fanns inget bättre, och hon älskar ju dem så..) en pixibok med Bamse, 1 kinderägg och 1 liten marabouchokladkaka.
Köpte också ett handtag till K´s cykel, så nu ska vi lära honom cykla!

Kinderäggen fanns inte på coop, konstigt, så det fick jag fixa på ica.

Vädret var helt underbart idag! Hoppas det är lika skönt imorgon också.

Och "Spöket på paradisgården" är inte borta, den låg i det andra ponny-fodralet, så det är den andra ponnyfilmen som är försvunnen. Men den är väl här nånstans.

.det var skumt

Nu är plötsligt scenen där sjöhästarna hjälper ponnyerna över vattnet till slottet med i filmen. Måste ha missat det bara eller nåt.
Barnen är hemma idag. A har sovit dåligt, legat och smågnällt hela natten. Och det är ju ändå skärtorsdag.

.jag är ju korkad

Ibland går inte hissen ända upp på mig heller, eller ja, den brukar ju komma upp tillslut iallafall. Lite tekniska problem bara.
Jag kom iallafall på varför inga barn på A´s avdelning var utklädda. Det stod ju om festen i K´s avdelnings månadsbrev, men vi har inte fått någon alls info från A´s! Så det kan ju bara ha varit vi föräldrar med ungar på båda avdelningarna som kan ha vetat om det.
Fast innan hissen kom upp frågade jag på A´s avdelning om de haft någon påskfest, och de hade också varit inne hos de stora ungarna!
A berättade så stolt för mig medan vi gick och hämtade K att hon ätit kaka med grädde, att K hade dansat, att hon ätit popcorn och fått dricka. Och att hon sjungit "Tuppen och hönan" vad nu det är för sång.

.utklädda

Som vanligt "oroade" jag mig lite i onödan. A var nog ensam utklädd på sin avdelning vad det verkade som, men på K´s fanns det både fler påskgubbar och påskkärringar när jag hämtade honom, bl a en av hans kompisar. Så de var inte ensam utklädda.

.midnattsslottetVann en ponnyfilm till igår, med endast ett bud.
Nu är det bara en enda film till jag behöver, och jag har en plan!

Däremot blev jag lite besviken igår. Mamma och syster var här, det var jag såklart inte besviken på, det var jättekul! Men fick tillbaka min ponnyfilm om Midnattsslottet. Och i just det avsnittet har de klippt bort en massa, bl a när herr Moochick sjunger sin sång när han letar efter regnbågen, och när de använder snäckan för att få hjälp av sjöhästarna. Skorpans namn är inte heller översatt till Skorpan, fast det spelar väl mindre roll.
Nåja, får väl nöja mig med att titta på de bortklippta scenerna på youtube. Dessutom är det ju med originalrösterna!
kan man spara ner från youtube på något sätt?.påskfest

Har nyss lämnat en liten påskkärring och en liten påskgubbe på dagis. Idag ska de ha påskfest med saft och popcorn, lekar, påsklunch och påskhare som delar ut godis.
På A´s avdelning blev de bemötta med ett "vad fina ni är!"
På K´s blev han bemött lika, men de verkade så förvånade! Jag fattar inte. Jag dubbelkollade på pappret flera gånger, det är idag de har festen och det står barnen får gärna klä ut sig om de vill. Fast det kanske inte var konstigt att de var förvånade, för jag såg inget annat barn som var utklädd idag. Lite tråkigt faktiskt. Ingen av personalen heller, fast de kanske byter om senare, vad vet jag?
Tycker iaf det känns lite trist när det ordnas något roligt och ingen annan verkar så engagerad. Ska mina barn vara de enda utklädda idag? Och så blir jag osäker och tänker att jag är taskig mot dem som klär ut dem när ingen annan gör det.
Fast de ville själva, och jag hoppas de får roligt idag!
Söta som socker är de iallafall:


.underbart samtal

A: Jag dansar på dagis.
Jag: Dansar du till musik?
A: Nej.
Jag: Är det någon som sjunger?
A: Nej.
Jag: Vad dansar du till?
A: Mumlar något som låter som "Mora träsk."
Jag: Mora träsk?
A: Nej, morgonrock!
Jag: Kan du sjunga den för mig?
A: Nej, du kan sjunga mamma!
Jag: Jag kan inte den. Morgonrooock *sjunger* Jag kan bara det lilla.
A: Ja, du kan bara det lila, du kan inte det som är blått.

Haha, hon är underbar min dotter!


.jag vann

Har vunnit mina första två bud på tradera! Jag var ju bara tvungen när jag såg att Rampljus fanns, fast den heter Skuggtjuven. Det måste ju vara samma, i rampljus stjäl de ju skuggor.

Så nu har jag vunnit 5 st ponnyfilmer, ett paket med 3 och ett paket med 2 för sammanlagt 113 kr inklusive frakt. Det är vhs och 2 vill jag egentligen inte ha (de "nya" filmerna där ponnyerna går i skolan och dricker milkshake och sånt - inte kul men A kanske gillar det, eller så gömmer jag dem haha) 1 har vi redan på dvd men de andra 2 ville jag absolut ha! Som sagt, Skuggtjuven, och den andra heter De gyllene hästskorna med 3 av de "gamla" avsnitten på. Jag är glaaaad!

.angående skor

Nu är det dags för nya skor igen, och det känns som mycket jobb nu när det är två par fötter som ska kläs, och gärna dubbelt dessutom.
Får se nu. K har ett par gympaskor. Han behöver alltså två par gummistövlar, ett par till hemmet och ett par till dagis. Eventuellt ett par gympaskor till + sandaler till sommaren.
A ärver av K ett par gympaskor, ett par gummistövlar och två par sandaler. Det är ju tur det iallafall. Så hon behöver ett par gummistövlar till och eventuellt ett par gympaskor till. De måste nästan ha två par fungerande skor nu känner jag. Innan när jag var föräldraledig var det mer skit samma om ett par skor skulle gå sönder på morgonen, då skulle jag ju kunna ringa om ledig på dagis och dragit ner till stan och handlat. Nu funkar inte det. Så:
K: Ett par gympadojor, två par gummistövlar, minst ett par sandaler = 4 par skor
A: Ett par gympadojor, ett par gummistövlar, eventuellt ett par sandaler mer tjejiga... om hon inte kan ha dem från förra året, ska kollas. = Minst 2 par skor.
Tur det finns skopunkten, vi köper sex par och betalar för fyra.

Usch jag längtar inte riktigt till den dagen vi ska ner och prova ut alla skor.
Men det värsta är ju inte handlandet, det värsta är alla urvuxna skor och stövlar som står här hemma. Spara, slänga eller sälja?

.windwlöschlö

Man måste höra det själv, men det låter ju så roligt att jag måste försöka skriva ner det, när A säger "Windwhistler"... Windwlöschlö... vi får henne att säga det flera gånger om dagen haha.

För övrigt är det en my little pony. Som heter Windwhistler alltså.

Jag sitter ibland och kollar på tradera och alla ponnyer jag vill köpa, officiellt till A. Eller ja, de är ju till A. Hon älskar ju dem. Fast det måste vara de "riktiga" såklart. är inte så dyra på tradera, bara de som är speciella, som t ex två fladderponnyer som var uppe i över hundra spänn- fast det kan ju vara värt det men inte just nu. Har ju bara en fladderponny, och min sjöhästponny är ju försvunnen nånstans.

Och jag hoppas fortfarande på att få tag i filmerna Hur ska det gå för fladderdalen och Rampljus. Annars tror jag vi har alla även om konstigt nog en vhs är helt försvunnen! Skumt är det. Saker försvinner ofta här.

Åh shit jag hittar ju en grej på tradera nu som jag nästan måste regga mig för och buda på! Ska jag???

.äckligt

Vi tog vår flock på tio ungar och gick till affären för att köpa fredagsgodis.
Ja, okej, de är bara två, men just idag kändes de som tio. Minst.
Fick bli endast jacka och gympaskor för första gången i vår. A springer i förväg nerför backen, vi stannar och pratar med en granne och A trampar mitt i en stor hundbajs som låg mitt på gångvägen. Äckligt! Det fastnade massa bajs under skon, så det var bara att ta av dem och gå hem och hämta vinterskorna.
Jäkla hundägare som inte plockar upp efter sina djur. Äckligt, äckligt, äckligt.

Men godiset var gott.

.tråkblogg

Har bara haft tråkiga saker att blogga om det senaste. Jobb. Har blivit en del på sista tiden, men nu ser det ganska tomt ut hela april. Jag får väl hitta på lite roliga saker att göra med barnen.
Idag frågade jag K om han ville klä ut sig till dagis påskfest, och det ville han. Han vill vara påskgubbe och A ska vara påskkärring tyckte han. De måste ha pratat om det på dagis.
Hm.
Det händer inget i mitt liv just nu. 

RSS 2.0