.stadsdelens dag

Idag var det stadsdelsdag här- jag skriver inte ut exakta namnet.

 


På väg dit.


När vi kom fram gick vi raka vägen till Ponnyridningen eftersom vi inte visste hur länge de skulle hålla på. Dagen skulle hålla på mellan 12-17 och vi var där 14.30. Men vi hade en sådan otur - barnet som var precis framför var sista som skulle få rida, sedan var hästarna tvungna att gå hem. Så himla synd. K ville inte rida, men A hade sett fram emot det. Men kanske var det lika bra - den minsta ponnyn som var med hade redan börjat bli trött och lite irriterad, sparkade lite efter en fluga med ett barn på ryggen. Den andra hästen var ingen ponny utan ganska stor, och lite för stor för A att sitta på tyckte jag. Men hon fick ju ändå inte. Så vi gick fram och klappade lite på den minsta och gick sedan vidare. Vi fick förklara för A att hästarna var trötta. Vi ska åka och rida ponny i slottsskogen istället.


Karusellåkning               Ritade i polisens tält         A i hoppborgen



K i hoppborgen                      Stenkastning              Poserar med vinsterna


Efteråt gick vi och åkte karusell, vilket barnen älskade. Jag stod över. Sedan hälsade vi på i polisens tält där de fick rita lite polisbåtar och polismotorcyklar. Det fanns även en hoppborg som såklart var superkul.
Lite lotter köpte vi också - en som man skulle kasta pil på ballonger för att vinna uppblåsbara hammare. K ville verkligen ha en sån, men P missade varje gång, haha. Stackars K. Så vi köpte lotter där det var vinst varje gång istället. Man fick dra en blomma, var det ett gummiband på fick man för rött förstapris och blått andrapris. A drog en blomma utan gummiband och fick behålla blomman. K fick en med blått gummiband. Först ville han behålla blomman, men det fick han inte, utan skulle välja bland andraprisen. Lite konstigt tycker jag, men jaja... han valde en hund och blev nöjd med den.

På hemvägen såg vi söta fågelfamiljer med ungar. Se själva.





Så det blev en underbar dag. Kanske lite väl mycket spenderade pengar, men vadå. Det var värt det. Och nu vet vi att ungarna kommer älska att gå på Liseberg den dag det nu blir.

Kommentarer

skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig.

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

skriv här:

Trackback
RSS 2.0