.iskanaåk

Nyss tittade vi på Låt den rätte komma in. Den var bra, men boken var ju helt klart bättre. Fast så är det ju i stort sett alltid.

Nästa vecka blir det dagis igen för barnen. Ringde idag och det har lugnt ner sig med magsjukan. Kanske lite överdrivet att hålla dem hemma i två veckor, men eftersom vi kunde göra det så är det ju skönt att undvika smittan. Får hoppas att de inte blir smittade nästa vecka då. Kanske bara borde dem låta gå mån-ons eftersom vi ska åka bort sen... får se.

Det är en massa snö här fortfarande. Vi har varit ute och lekt i den en massa, men inga snögubbar och knappt något pulkaåkande. De vill ju knappt åka. Senaste gången åkte A en gång och K tre, och sen var det bra med det, tyckte de.
Däremot älskar K iskanor. Vi tog en liten promenad innan vi gick till affären idag och hittade en jättelång iskana. K åkte först från nästan längst ner, men sen gick han högre och högre upp för att slutligen åka från toppen. Och skratta!
Sen slutade tyvärr skolan och det kom en massa större barn. Med gick det bra, men när A skulle åka sa jag till dem på toppen att vänta på sin tur, ändå började några åka innan A ens kommit ner. A är ju inte så snabb på att ta sig bort från banan direkt när hon stannat, så det kunde ju hänt en olycka. Sa till de som åkt att när småbarn åker så måste de vänta på sin tur. Men vi valde att gå därifrån sen, K hade redan åkt en massa gånger och vi behövde gå till affären. Får väl gå dit imorgon igen och låta dem åka lite mer, förhoppningsvis är det fritt då.

Kommentarer

skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig.

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

skriv här:

Trackback
RSS 2.0