.kanske en blygis

Ok, nu har P pratat med ägarna. Lava ska flytta tillbaka till dem, men Kimi får stanna hos oss! Jippi! Ett litet villkor är bara att vi måste skaffa en kattkompis till honom, dvs en annan oriental. Orientaler måste alltid vara minst två, annars mår de inte bra.
Ägarna har en liten osocial kisse hos sig som de inte lyckas få sålt pga det. Vi ska testa henne och se om hon blir ett bra sällskap för vår Kimikatt.  Kanske hon kommer gömma sig jämt, det vet vi inte, men så länge det inte lämnas bajs och kiss överallt så är det okej. Eftersom hon tydligen är osocial där hon är nu, blir det ju ingen större skillnad för henne att vara osocial här. Väldigt söt är hon iallafall,  och bara 20 veckor gammal.

Nu ska vi bara lösa bil-biten till Ödeshög också.

Kommer nog sakna Lava en del, men eftersom vi haft dem så kort tid så känns det inte jobbigt ändå. Lite elakt kanske, men det kommer faktiskt bli ganska skönt också. Slippa det där "Nej-släpp-inte-in-Lava-i-sovrummet" eller "Hur-ska-vi-göra-den-dagen-vi-köper-nya-sängar-till-barnen" eller "vad-är-det-som-luktar-nu-då" eller "fan-nu-har-hon-kissat-här".


Kommentarer
Postat av: anneli

Till Ödeshög kan man ta tåg och buss. Man åker gbg-hallsberg och hallsberg-mjölby och därefter buss till ödeshög. En nätt resa på drygt 5 timmar.

2009-03-09 ~ 21:22:54

skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig.

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

skriv här:

Trackback
RSS 2.0