.några chanser till

Hon får några chanser till, Lavakatten. På måndag ska de till veterinären för besiktning innan vi tar över ägaskapet (äntligen) och då ska vi kolla om hon har uvi. Fast jag tror inte det. Både ägaren och veterinären tror annars att det är rivaliteten mellan henne och Knas som är problemet. Sprayen ska visst ta ungefär en månad innan den ger effekt, så vi ska spraya och hålla henne borta från sovrum och gosedjur.
När vi köpt barnens nya sängar om X antal månader, dvs när vi får råd, ska vi köpa något slags skydd för madrasserna. Inte bara bra ifall det blir kattkiss, A ska ju bli torr någon gång snart och då händer det ju en och annan olycka.

Hon har faktiskt varit torr 2 eller 3 nätter nu, inte på rad men ändå. Och det har hänt flera gånger att hon kommer hem från dagis med samma blöja hon fick på morgonen. Torr, naturligtvis. Hon har även gått runt med byxor utan blöja lite hemma, och då lyckats fixa pottan ändå. Ska nog träna henne med byxor och trosor i helgen. Det lättaste vore ju om hon bara har blöja om vi ska vara ute längre stunder och när hon ska sova. Eller inte blöja alls, och det borde kunna gå snart.

Kommentarer

skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig.

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

skriv här:

Trackback
RSS 2.0