.liten uppdatering

Det var med blandade känslor jag såg att morgonen började mulen, regnig och grå. Först tänkte jag att skit, nu är sommaren över. Men sen kändes det faktiskt lite bra också, för lägenheten blir ju automatiskt lite försummad när det är soligt och nästan trettio grader varmt.
Så jag har städat garderober. Det känns som om det inte var särskilt länge sedan jag gjorde det, men vi har så lite utrymme så det blir lätt kaos. Nu rensade jag ut 1 papperskasse kläder från K´s garderob, 1 papperskasse från A´s och så 1 gemensam från min och P´s garderob, fast den blev väääldigt överfull. Imorgon ska jag gå igenom och se vad som ska sparas (av barnens kläder), skänkas (av mina och P´s) och ev säljas på något sätt (barnens). Lite åker nog i soporna också, som mina älskade älskade trasiga jeans, och några bodys med otvättbara fläckar.
Jag har redan 2 kassar med barnkläder undanstoppade, och det blir inte lätt att välja vad som ska sparas. Det finaste givetvis, men de har ju så mycket som är fint! Och hur säljer man på bästa sätt? Först tänkte jag tradera men det verkar så jobbigt att sätta ut en massa plagg 1 och 1. Helst skulle jag vilja hyra bord på loppis eller något. Så kanske man kan bli av med massa annan skit samtidigt.

Dessutom kom ju det fina vädret tillbaka litegrann på kvällen.

Kommentarer

skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig.

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

skriv här:

Trackback
RSS 2.0