.sj

Igår var vi och hälsade på P´s mor med sambo. Vi hade inte beställt biljetter hem, så när vi skulle åka gick vi in på internet för att fixa mobilbiljetter. Det billigaste tåget skulle gå om en timme, och eftersom körvägen skulle ta ca 40 minuter så var det inga problem.
Men nu är det det här med barn. Det skulle kissas och kläs på och vi kom iväg alldeles för sent. Och typiskt nog hamnade vi bakom en timmerbil på väg till tåget. Vi satt och hoppades på att tåget skulle vara försenat, men sådan tur hade vi inte. Snarare otur med att vi missade tåget med ett par minuter.
Inte särskilt kul att stå där med biljetter betalda, eller snarare: biljetter som vi inte ens fått, betalda. För sms:en kom aldrig.

Men när vi stod där på stationen såg vi att det skulle gå ytterligare ett tåg om bara tio minuter. Så när det kom så sa vi till konduktören att vi precis missat vårt tåg, snälla kunde vi få åka med med de biljetter vi hade? Så hon sa åt oss att gå på! Och sedan ringde hon och kollade med vårt beställningsnr, och kom tillbaka. P frågade om de sa att det gick bra, men hon sa att "jag säger det". Så himla snällt! Så vi kom hem ändå. Och slapp betala nya biljetter.

Kommentarer
Postat av: Britt-Marie

Kul att höra något possitivt om vår kollektivtrafik! Massa kramar, vi måste prata i telefon nån dag! Robin kommer hem på måndag förresten!

2011-01-08 ~ 13:47:58
URL: http://lippanssalighetssaker.blogspot.com

skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig.

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

skriv här:

Trackback
RSS 2.0