.snö i göteborg

Det har varit snö här länge nu. Inte så mycket att man måste pulsa fram, utan lagom mycket, så att marken är täckt och det skulle gå att åka pulka (om vi haft någon, vilket vi ska köpa snart). Temperaturen är dessutom tillräckligt kall för att det inte ska vara det minsta slaskigt. Egentligen perfekt vinterväder, som i dag när det dessutom var sol. Enda nackdelen är att jag fryser fingrarna av mig. Ovanlig Gbg-vinter!

Pepparkakor har vi bakat, och barnen har redan ätit upp en hel liten burk. Detta gjorde vi på första advent, efter att ha haft en hel massa otur med ljusstakar och stjärnor.
Det första som hände var att K´s stjärna ramlade ner så fort jag satt upp den. Det visade sig att den gått sönder, grejen som håller fast sladden i stjärnan har lossnat och det går nog inte att laga. Ska testa limma, men stjärnan är nog för tung för det. Synd, för den är fin. Undrar om man kan åka och klaga lite på Ikea, även om det var många år sedan den köptes? Nästa grej var att lamporna i adventsljusstakarna vägrade funka. Efter att ha bytt och grejat fick jag iallafall lysande lampor i en av dem. Så jag måste köpa fler, så vi inte bara har en i köket. Jag börjar inse det kloka i att ställa fram sakerna någon dag innan första advent, eller iallafall kolla dem så man hinner fixa till dem. Inte för att det alltid hjälper. En gång kollade jag julgransljusen, de funkade. Satte i dem i granen. Då funkade de inte längre.

Kommentarer
Postat av: Britt-Marie

Var glad att det inte är mer snö än så hos er. Här är nästan lika mycket som förra året. Vi kommer ner någon dag med julgranen. Vi hörs! Krama gullungarna!

2010-12-01 ~ 19:29:51
URL: http://lippanssalighetssaker.blogspot.com

skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig.

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

skriv här:

Trackback
RSS 2.0