.som uppslukade av jorden

Nu har det hänt igen - leksaker är försvunna. Och inte vilka leksaker som helst. Tre My little ponys. Gusty, som jag hade när jag var liten, A´s alldeles nya påskäggs-ponny och så en av dem hon fick i julklapp, den lilla. De två stora är de enda enhörningarna hon äger.
Jag blir snart galen, jag har vänt uppochner på hela lägenheten, och de finns bara inte! Igår kväll, eller om det var i förrgår, så lekte ju jag och A med enhörningarna, att de blinkade in och ut.

Alla gånger utom en har jag hittat de försvunna sakerna jag skrivit om. Vi hittade P´s piercingkula han tappade, och grejen till bokhyllan. När K´s bilar försvann var de bakom fåtöljen, pusselbitarna från det stora pusslet var i en högtalare, videobandet låg i lådan, och förra gången tre andra MLP försvann låg de ju i soffkudden.
Nu finns ingen soffkudde att leta i, och de är helt enkelt borta! Jag förstår inte hur, men de måste ha hamnar i soporna på något sätt. Det tror jag ju varje gång något är försvunnet men den här gången är jag nästan säker. För hela lägenheten är ju städad och när jag letat i precis varenda skrymsle, vrå och låda, under och i varje möbel, från golv till tak och de finns bara inte någonstans...
Känns SKIT faktiskt. Gusty får jag väl försöka vinna på tradera om hon dyker upp, och den nya ponnyn med glitterhorn finns säkert kvar på coop, men den lilla kom ju i ett paket med tre st, så den kan hon inte få en ny.

Men jag fattar inte hur de lyckats bli slängda isåfall. P gick ut och slängde några soppåsar i gårkväll, men de stod ju ihopknutna i hallen, och barnen har faktiskt aldrig stoppat ner något i en soppåse. Om inte den stora hästen till K´s stall försvann på det sättet, det är faktiskt den enda leksak, jo en till kom jag på, sprutan till K´s doktorsväska - de två sakerna är hittills de enda som inte dykt upp igen.
Det stora pusslet har saknat en pusselbit i några veckor, men den hittade jag idag i en garderob när jag letade efter ponnysarna.

Hjälp mig, var kan de vara någonstans???

Kommentarer
Postat av: floria

bland tvätten? i någon väska? i jackfickor? jag ska fundera mer!

2009-04-20 ~ 08:27:29
URL: http://floria.blogg.se/

skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig.

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

skriv här:

Trackback
RSS 2.0